Draga mea,

Îți dorești un buchet de mireasă WOW, dar cu un buget acceptabil?

Iată ce ar trebui să știi…

În primul trebuie să te gândești la ce ți-ai dori mai exact.

Așa că o variantă este aceea în care să te documentezi singură și să începi să cauți poze pe Pinterest.

Apoi îi prezinți modelul ales florăresei și o întrebi dacă îți poate face. E varianta cea mai simplă.

Însă, mai există și varianta în care nu știi după ce criterii să te ghidezi ca să îți alegi buchetul sau ești indecisă… și atunci devine o mare bătaie de cap.

În acest caz, totul începe cu întrebarea: Care este culoarea ta preferată?

Apoi, trebuie să te gândești la ce flori îți plac, iar dacă nu le știi denumirea, în curs ți-am explicat care sunt cele mai moderne și mai frumoase flori care se folosesc într-un buchet de mireasă care să arate WOW.

De asemenea, trebuie să știi că nu orice floare se pretează pentru un buchet de mireasă, însă despre acest aspect am discutat tot în curs.

Un alt criteriu de care trebuie să ții cont este stilul de buchet care ți se potrivește, despre care vei afla tot în curs, pentru că nu se alege oricum.

Așadar, vrei să știi cum să îți alegi buchetul perfect de mireasă care să te pună cel mai bine în valoare? Vrei un buchet de mireasă WOW?

Ai în fața ta o oportunitate mare de care poți beneficia acum, care te va scuti de toate bătăile de cap cu toată organizarea nunții și cu cheltuielile foarte mari care inevitabil pot să apară, la care nici nu te-ai fi gândit.

Așadar, profită de această șansă, ai timp 14 zile ca să testezi cursul gratuit.

Descoperă cum să-ți organizezi nunta cu ajutorul cursului Nuntă de Vis, click pe butonul roz, ca să ai cea mai frumoasă nuntă.

P.S. Nu uita, dacă ai orice fel de întrebare și nelămuriri despre organizarea nunții, te rog să îmi scrii cu încredere, printr-un reply la acest mesaj.

Îți voi răspunde în cel mai scurt timp, ca să poți avea nunta de vis.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții