Politica de Newsletter

Practicile noastre de e-mail marketing sunt bazate pe permisiunea ta și, în consecință, am stabilit această Politică de Newsletter.

Înainte de a-ți da e-mailul prin formularul de pe site, există câteva lucruri pe care trebuie să le știi și să le accepți.

1. Acord de Newsletter

Înțelegi că, introducând adresa ta de e-mail, soliciți și esti de acord să te abonezi la newsletter-ul meu gratuit, fără obligații.

Ca regulă generală, vom stoca datele tale cu caracter personal cât timp esti abonat la newsletterul Cumorganizezinunta.ro.

În aceste condiţii, este important să cunoşti că vom utiliza consimţământul tău exprimat în scop de marketing până la retragerea acestuia.

Dacă crezi că nu ti-ai dat consimțământul explicit pentru a primi mesaje de e-mail livrate pe adresa ta de e-mail sau dacă ai primit spam de la noi, te rugam să îl raportezi la pagina noastră de contact.

2. Cum stocăm email-ul tău?

Pentru a-ți putea trimite materialele noastre gratuite cu sfaturi, folosim un serviciu de e-mail marketing numit MooSend, care trimite mesaje automate.

Informaţiile tale (e-mail şi eventual nume) sunt stocate în cea mai mare siguranţă pe serverul securizat al acestui serviciu de e-mail marketing.

Informațiile tale pot fi accesate numai de mine și de cei care ajută la gestionarea listelor respective pentru a livra e-mailurile (MooSend).

Pentru a vă proteja confidențialitatea, poți oricând să renunți la comunicările din partea noastra folosind link-ul de dezabonare din fiecare mesaj automat pe care il primesti.

Dacă întâmpini dificultăți cu dezabonarea, te rog să-mi trimiti un email la contact@cumsaorganizezinunta.ro sau accesând pagina de contact.

3. Politica Anti-Spam

Mesajele spam sunt exact opusul marketingului prin e-mail bazat pe permisiuni.

Spam-ul este un mesaj de e-mail care nu a fost solicitat de către destinatar. Este adesea irelevant sau ofensiv.

Politica anti-spam este implementată de MooSend.

Noi nu tolerăm Spam-ul și facem eforturi pentru a evita în mod responsabil aceste activități.

Cu toate acestea, dacă crezi că ai primit spam de pe site-ul nostru, te rugăm să ne scrii un e-mail la adresa: contact@cumsaorganizezinunta.ro

Vom cerceta problema și vom lua măsuri pe baza reclamațiilor tale.

4. Cum va fi folosit e-mailul meu?

Adresa ta de e-mail obținut în urma înregistrării pe site va fi folosit doar pentru a trimite informații cu sfaturi utile despre organizarea nunții.

Noi contactăm doar persoanele care solicită în mod voit să facem acest lucru prin inscrierea pe site pentru primirea ghidului de nunta gratuit.

NU vom distribui informațiile tale către terți, deci nu trebuie să iti faci griji că vei primi altceva decât e-mailurile informative de la noi.

Și, desigur, poți să te dezabonezi oricând de la aceste e-mailuri dând clic pe butonul „Dezabonare” din partea de jos al fiecarui newsletter.

5. De la cine voi primi aceste newslettere?

Lorena Dumitrasciuc trimite toate newsletterele folosind serviciul MooSend de pe această adresa de e-mail: contact@cumsaorganizezinunta.ro.

Dacă nu găsești acest email în Inbox, verifică în SPAM sau în Promotions.

Poți bifa din bara de sus ca e-mailul să meargă în Inbox ("Not spam - din căsuța SPAM" sau "Save to inbox" - din căsuța Promotions).

Așa te asiguri că vei primi toate e-mailurile valoroase de la mine.

6. Cât de des voi primi aceste e-mailuri informative?

Vei primi câteva e-mailuri informative pe săptămână, de obicei unul la 2 zile.

De asemenea... ar putea fi perioade în care sunt prea ocupată să scriu și pot exista câteva zile în care nu auzi de mine.

Asta nu înseamnă că am uitat de tine. Înseamnă doar că nu sunt la birou sau lucrez la altceva deocamdată.

Dar nu te uit și voi continua să îți scriu!

Dacă ai achiziționat programul complet de organizare a nunții, vei primi în continuare mesaje legate de achiziția ta.

7. Aceste e-mailuri informative sunt într-adevăr GRATUITE?

Bineînțeles!

Aceste e-mailuri informative sunt oferite de site-ul nostru fără a fi necesară o comandă plătită.

După ce vei citi newsletterele mele și vei descoperi valoarea acestora, poate vei dori să afli mai multe încercând programul pe care îl ofer.

Dar nu ești deloc obligată să cumperi. Poți continua să primesti gratuit doar e-mailurile informative.

8. Ce voi învăța din aceste newslettere?

În jurnalul gratuit şi în newslettere îţi voi oferi ponturi, idei, sfaturi şi tehnici despre tot ce trebuie să faci la organizarea nunţii tale… în fiecare newsletter.

Vei primi doar informaţii valoroase de pus în practică.

Dar înainte de a pune în practică orice informaţie menţionată în aceste email-uri informative, te rog să citeşti Declaraţia de Divulgare.

Dacă nu mai vrei să primeşti nici un e-mail de la mine, poţi să dai click oricând pe butonul “Dezabonează-te”.

9. Divulgare

Chiar dacă iți trimit e-mailuri cu sfaturi gratuite, ai opțiunea de a cumpăra un produs de la mine plătind cu cardul.

Poate fi o carte digitală în format PDF cu sfaturi complete de organizare a nunţii... sau poate fi consultanță personalizată.

În acest fel îmi câştig traiul, făcând asta full time, în fiecare zi.

În afară de propriile mele produse şi servicii, vei putea primi şi oferte către alte site-uri cu care m-am afiliat şi în care am încredere că te vor ajuta.

Dacă vei cumpăra aceste produse sau servicii ale altora, voi fi plătită sub formă de comision.

10. Îmi vei dezvălui informațiile mele cu alte site-uri?

În nici un caz!

Informaţiile tale (e-mail, nume, mesaje, poze) vor fi accesate doar de mine şi doar în scopul comunicării.
Noi nu dezvăluim şi nu vindem informaţii personale către nimeni.

În cazul în care se va pune problema utilizării datelor tale în scopul realizării unor campanii, ți se va cere acordul explicit.  

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele tale cu caracter personal, iți atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. 

Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilităţi ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Pentru mai multe informații, vezi Politica de Confidențialitate.

11. Cum mă dezabonez de la newslettere?

Toate e-mailurile informative care îți sunt trimise includ un link de dezabonare în ele în partea de jos.

Dacă ceea ce înveți din e-mailurile mele informative nu este util, tot ce trebuie sa faci este sa dai un simplu click pe butonul „Unsubscribe”.

După ce vei face acest lucru, nu vei mai primi materiale informative în căsuța de e-mail despre organizarea nunții... și toate comunicările ulterioare vor înceta.

De asemenea, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale şi să soliciţi ştergerea datelor tale din baza noastră de date. 

Dacă întâmpini dificultăţi cu dezabonarea, te rog să-mi scrii un e-mail la adresa: contact@cumsaorganizezinunta.ro sau accesând formularul de pe pagina de Contact şi voi avea grijă să rezolv problema.

12. Avertisment pentru utilizatorii nepoliticoși

Îmi rezerv dreptul de a dezabona manual utilizatorii acestui site și de a încheia relația dacă văd un limbaj ofensator și necorespunzător... sau alte lucruri care nu tin de o comunicare civilizata.

13. Cum te contactez?

Dacă ai nevoie de asistență suplimentară, viziteaza pagina noastră de contact sau ne poţi scrie la adresa de e-mail contact@cumorganizezinunta.ro.