Divulgare

Depunem toate eforturile pentru a furniza serviciile în vederea utilizării lor la nunta ta, dar nu garantăm că serviciile furnizate vor satisface dorințele tale.

Înainte de a pune în practică ceea ce iți ofer şi ce îţi recomand să faci la nunta ta, te rog să citeşti această pagină cu atenţie.

1. Folosirea informațiilor noastre

Ghidul gratuit, e-mailurile informative și produsul pe care îl vând reprezinta doar opiniile noastre bazate pe organizarea unei propriei nunti.

Aceste informații sunt doar o contribuție a cunoștințelor și experiențelor noastre acumulate de când ne-am organizat singuri nunta.

Cum folosești aceste informatii depinde în totalitate numai de tine.

Orice consecinţă în urma folosirii acestor informaţii este responsabilitatea ta.

2. Rezultate

Sfaturile din materialele pe care ţi le ofer s-ar putea să nu fie potrivite pentru toată lumea. Nu îţi pot promite că o să ai o nuntă de vis aşa cum îţi doreşti.

Pentru că o nuntă să fie reuşită, că de basm, sunt foarte mulţi factori care intră în calcul, cum ar fi locaţia voastră, furnizorii din zona voastră, bugetul vostru de nuntă, numărul de invitaţi etc.

Fiecare cuplu poate avea un set diferit de nevoi şi informaţiile pot fi aplicate (sau nu) în diferite moduri.

Dacă îţi ofer un sfat pe care l-au folosit alte cupluri cu succes, te rog să iei în calcul varianta că poate nu va funcţiona şi pentru tine.

Foloseşte aceste sfaturi doar ca o ghidare pentru organizarea nunţii voastre. NU le aplica strict pe toate. Voi ca şi miri sunteţi responsabili de bugetul vostru şi de posibilităţi.

Dacă îţi voi da exemple de nunţi reuşite aplicând sfaturile mele, nu te aştepta ca o să ai şi tu neapărat o nuntă reuşită.

Rezultatele pot varia în funcţie de posibilităţile fiecărei persoane. Aşa cum fiecare persoană este diferită, aşa pot fi şi rezultatele.

3. Concluzie

Toţi vizitatorii site-ului trebuie să accepte că sunt responsabili în totalitate de cum fololsesc aceste materiale.

Dacă cineva are experienţă mult mai mare, în organizarea nunții nu ezita să îi ceri sfaturile.

Ţine cont şi de sfaturile managerului de local, formație, decorațiuni etc.

Până la urmă, tu ești persoana care decide cum vrei să arate propria ta nuntă de vis.

4. Contact

Dacă ai orice întrebare sau comentariu, trimite-mi un email de pe acest formular simplu.