Politica de Comandă

Accesul în vederea efectuării comenzilor îi este permis oricărui cumpărător din România, din ţările Uniunii Europene, cât și din afara Uniunii Europene, unde putem expedia cursul nostru online.

Produsul nostru va fi livrat imediat după confirmarea plății la adresa de e-mail specificată de client în formularul de comandă. 

1. Achiziționare curs

Comanda poate fi plasată numai prin intermediul site-ului nostru www.cumsaorganizezinunta.ro.

În vederea achiziționării cursul nostru online, accesați formularul de comandă. 

Clientul poate efectua comanda pe site prin adăugarea cursul nostru online în coşul de cumpărături, urmând a finaliza comanda efectuând plata prin una dintre modalităţile indicate. 

După plasarea unei comenzi, veți primi un e-mail prin care confirmăm primirea şi înregistrarea comenzii dvs.

Vânzătorul va transmite cumpărătorului factura aferentă comenzii exclusiv în format electronic, prin poştă electronică, la adresa de e-mail menţionată de către cumpărător în cadrul contului său. 

Adăugarea cursului în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi.

2. Preţul

Înainte de confirmarea comenzii, sunteţi întotdeauna informat cu privire la prețul total care trebuie plătit şi veţi avea întotdeauna posibilitatea de a verifica şi eventual de a corecta comanda.

Preţul cursului comercializat prin intermediul site-ului Cumsaorganizezinunta.ro este exprimat în LEI și conține TVA.

În cazul plăţilor online, vânzătorul nu este responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumpărător, incluzând comisioane aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia.

Responsabilitatea pentru această acţiune o poartă numai cumpărătorul. 

Întrucât acest curs va fi livrat doar în format digital și nu în format printat (format fizic), nu există costuri de expediere. Preţul afişat pe site este preţul final de achiziţie, având toate taxele incluse.

Preţul cursului de pe acest SITE este informativ şi poate suferi modificări neanunțate. 

Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile DOAR în perioada de timp menționată.

În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produs/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

3. Cum pot plăti?

Singura modalitatea de plată este cu cardul bancar.

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD dacă au cod de securitate CVV2 sau CVC2 format, de regulă, din 3 cifre regăsite pe spatele cardului.

Pas 1: Selectezi la metoda de plată “Online cu card bancar" și apeși "Finalizare comanda".

Pas 2: Redirecționarea se face pe o legătură securizată pe pagina procesatorului de plăți prin carduri bancare PayPal. Va trebui să introduci în formular numărul cardului, data expirării (ambele informații le găsiți tipărite pe card) codul CVV2/CVC2.

Pas 3: După finalizarea comenzii vei primi confirmarea pe pagina procesatorului de carduri bancare, precum și un e-mail de confirmare cu detaliile tranzacției.

4. Informațiile mele sunt securizate?

Plăţile făcute online sunt securizate de Stripe, toate datele inserate fiind protejate.

Datele cardului de plată ale cumpărătorului nu sunt accesibile pentru noi şi nici nu vor fi stocate de către ww.cumorganizezinunta.ro sau de către procesatorul de plăţi integrat în site.

5. Mai există și alte plăți?

Nu mai există alte plăți, ascunse sau neascunse. Singura plată este cea efectuată pe site, taxată o singură dată.

Nu vă vom cere niciodata o plată, fără să vă anunțăm în prealabil.

6. Finalizare comandă

Prin finalizarea comenzii, clientul va primi un e-mail din partea Cumsaorganizezinunta.ro imediat după confirmarea platii.

Acest e-mail este doar o confirmare automată de primire a solicitării de comandă din partea clientului. 

Contractul se consideră încheiat între client şi Cumsaorganizezinunta.ro în momentul primirii de către client de la Cumorganizezinunta.ro, prin intermediul poștei electronice (e-mail) a notificării de expediere a comenzii.

În cazul în care cursul comandat de către client nu poate fi livrat de către Cumsaorganizezinunta.ro, ne obligăm să informăm clientul asupra acestui fapt şi să returnăm în contul clientului contravaloarea bunului, în termen de maximum 14 zile de la data la care Cumsaorganizezinunta.ro a luat la cunoştinţă acest fapt sau de la data la care clientul şi-a exprimat în mod expres intenţia de reziliere a contractului.

7. Corectitudinea informațiilor de plată

Prin finalizarea comenzii, cumpărătorul garantează că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării comenzii.

Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactităţii, completitudinii şi utilităţii informaţiilor furnizate în cadrul formularelor disponibile pe acest site.

Pentru o corectă emitere a facturii aferente comenzii, cumpărătorului îi revin obligaţiile de a-şi declara în mod corect şi complet datele necesare emiterii acesteia prin completarea tuturor câmpurilor aferente comenzii. 

În caz contrar, ar putea suporta consecinţele acestor erori (comanda întârziată pe adresa de e-mail, transmisă greşit etc).

Cumsaorganizezinunta.ro nu poate fi tras la răspundere pentru informaţiile introduse eronat de către client, din care pot decurge întârzieri de livrare pe adresa de e-mail.

8. Ce va apărea în extrasul cardului meu bancar?

Veți putea identifica cu ușurință oricare dintre comenzile dvs. cu noi în extrasul de pe cardul dvs. de credit.

Caută doar „Lorena Dumitrasciuc” ca nume al vânzătorului sau www.cumsaorganizezinunta.ro ca nume al site-ului.

9. Cum vei parcurge acest curs

Imediat ce plata va fi aprobată, vei fi redirecționată automat către pagina finală, de unde te poți loga pentru a citi cursul și pentru a descărca toate fișierele bonus.

Cursul este în format online și poate fi văzut de pe calculator, tabletă și telefon.

10. Cum îmi anulez achiziția și primesc toți banii înapoi

În cazul în care Cumpărătorul nu este mulțumit de produs, acesta are dreptul să se retragă din Contract, fără invocarea niciunui motiv şi fără a suporta alte costuri.

Dacă doriți să solicitați o rambursare, vă rugăm să ne trimiteti un e-mail solicitand banii inapoi in maxim 30 de zile de la achizitionarea produsului, cu numele dvs. complet și numărul de comandă (sau e-mailul utilizat pentru a finaliza achiziția.)

Vom prelucra anularea sau rambursarea dvs. în termen de 72 de ore de la primirea solicitării.

11. Dreptul nostru de refuzare comandă

Cumsaorganizezinunta.ro poate refuza o comandă în urma unei notificări prealabile adresate clientului, fără a exista obligaţii între părţi şi fără ca o parte să poată pretinde daune, pentru următoarele situaţii: 

- eşuarea / invalidarea tranzacţiei online;
- neacceptarea de către banca emitentă a cardului clientului / a tranzacţiei;
- date incomplete sau incorecte ale clientului;
- activitatea clientului poate produce daune site-ului Cumsaorganizezinunta.ro;
- neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacţiei, în cazul plății online;
- alte motive obiective.

12. Cum te contactez?

Dacă ai nevoie de asistență suplimentară, viziteaza pagina noastră de contact sau ne poţi scrie la adresa de e-mail contact@cumorganizezinunta.ro.