Bun găsit,

Este perfect normal să fii emoționată și nervoasă în ziua nunții tale. Este un eveniment important și intens emoțional, iar presiunea de a face totul perfect poate fi copleșitoare. Cu toate acestea, există câteva strategii care te pot ajuta să-ți păstrezi calmul în ziua nunții:

  1. Planifică și organizează în avans: Un plan bine pus la punct te poate ajuta să te simți mai în control și mai liniștită. Asigură-te că toate detaliile sunt stabilite înainte de ziua nunții și că ai un program bine stabilit. Cu un plan bine organizat, vei ști exact ce se întâmplă în fiecare moment și vei reduce riscul de surprize neplăcute.
  2. Încredințează sarcini altor persoane de încredere: Nu încerca să faci totul singură în ziua nunții. Împarte sarcinile cu persoane de încredere, cum ar fi domnișoarele de onoare, rude sau organizatorul evenimentului. Ei pot ajuta cu coordonarea detaliilor și vor fi acolo pentru a te sprijini. Încredințând anumite responsabilități altora, vei avea mai mult timp și energie pentru a te concentra pe propria ta liniște și fericire.
  3. Concentrează-te pe momentul prezent: În timpul zilei nunții, concentrează-te pe momentul prezent și pe bucuria pe care o resimți. Lasă grijile și stresul deoparte și concentrează-te pe iubirea pe care o împărtășești cu partenerul tău și pe bucuria de a fi înconjurată de cei dragi. Fii conștientă de fiecare moment și bucură-te de experiență în sine.
  4. Evită supraaglomerarea programului: Încearcă să-ți creezi un program care să ofere puțin timp liber și pauze între evenimente. Astfel, vei avea ocazia să te relaxezi, să-ți reîncarci bateriile și să-ți păstrezi calmul. Nu te supraaglomera cu activități sau programul va deveni stresant și vei avea mai puțin timp pentru tine.
    
    Dacă vrei să știi cum să-ți faci programul complet din ziua nunții de dimineață de la 6 și până a doua zi, apasă pe butonul roz de mai jos.

În cele din urmă, este important să-ți amintești că nunta ta este despre celebrarea iubirii și angajamentului vostru. 

Dacă îți dorești un plan bine pus la punct care să te ajute să te simți în control și mai liniștită, apasă pe butonul roz de mai jos.

De asemenea, dacă dorești să știi ce fel de sarcini poți încredința apropiaților, ca să-ți ușureze munca, apasă pe butonul roz de mai jos.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții