Draga mea,

Dacă vrei ca oamenii dragi invitați la nunta ta să se distreze, trebuie ca invitații să fie implicați.

Pentru ca invitații să fie implicați trebuie să te gândești la întreg programul petrecerii pe ore, cum îi vei întâmpina, ce elemente vei include în program, ce va urma după fiecare moment, care va fi durata momentelor, cât va dura pauza între cântări, ce elemente vei introduce pe parcursul pauzei, cum îi vei implica pe cei tineri la nuntă, dar pe cei trecuți de anii tinereții?

Despre toate acestea am detaliat în planul de organizare Nuntă de Vis.

După vezi, sunt o mulțime de elemente la care trebuie să te gândești, pentru că nimic nu e la întâmplare, dacă îți dorești cea mai reușită petrecere.

De asemenea, dacă mirii stau triști și admiră peisajul, nici invitații nu vor avea chef de cine stie ce distracție.

Este necesar să existe o armonie între toate elementele unei petreceri reușite și între persoanele implicate direct în cadrul evenimentului, adică mirii și invitații.

Dacă vrei să știi cum să-ți organizezi cea mai superbă petrecere, care să fie exact pe sufletul vostru… o petrecere de neuitat… te invit să descoperi mai multe detalii pe link-ul albastru.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții