Draga mea,

Pe măsură ce vă planificați nunta de vis, este important să vă asigurați că furnizorii voștri de nuntă își desfășoară activitățile așa cum este menționat în contract. Acest lucru va ajuta la evitarea oricăror surprize sau dezamăgiri de ultim moment în ziua ta cea mare.

Iată câteva sfaturi despre cum să vă asigurați că furnizorii voștri  de nuntă își îndeplinesc obligațiile contractuale:

Comunicați clar: cheia pentru a vă asigura că furnizorii voștri  de nuntă își desfășoară activitățile conform contractului este să vă comunicați clar așteptările. Discută viziunea ta pentru nunta ta cu fiecare furnizor și asigură-te că înțeleg responsabilitățile lor. De asemenea, ar trebui să comunicați cronologia dvs. și orice cerințe speciale, cum ar fi codul vestimentar, orele de configurare sau locațiile de livrare.

Păstrați legătura: păstrați legătura cu furnizorii  înainte de ziua nunții. Verificați progresul lor și confirmați detalii precum numărul de oaspeți, meniul și orice servicii sau echipamente suplimentare care ar putea fi necesare. Asigurați-vă că sunt în continuare capabili să-și furnizeze serviciile și că nu s-a schimbat nimic de când ați semnat contractul.

Efectuați plăți la timp: asigurați-vă că plătiți furnizorii la timp și în conformitate cu programul de plată din contract. Plățile întârziate pot cauza întârzieri și pot duce la neîndeplinirea obligațiilor contractuale de către furnizori. Plătind la timp, veți construi încredere și veți încuraja furnizorii să-și livreze serviciile conform contractului.

Participați la evenimente: participați la evenimentele la care sunt prezenți furnizorii voștri , mai ales dacă aceștia oferă servicii precum fotografie, video sau muzică. Acest lucru vă va oferi oportunitatea de a oferi feedback și de a vă asigura că serviciile lor se aliniază cu viziunea voastră pentru nuntă.

Obțineți în scris: dacă faceți modificări la contract sau sunteți de acord cu orice servicii suplimentare, asigurați-vă că îl primiți în scris. Acest lucru vă va proteja pe voi și pe vânzător, în cazul în care există dispute cu privire la ceea ce sa convenit.

Urmând aceste sfaturi, vă puteți asigura că furnizorii voștri  de nuntă își desfășoară activitățile conform contractului. Comunicarea și organizarea sunt cheia, așa că nu vă fie teamă să puneți întrebări și să confirmați detalii pe parcurs.

În programul Nuntă de Vis te învăț toate secretele pentru a alege doar servicii de calitate, la prețuri bune, servicii care vor bucura invitații și îi vor ajuta să se distreze mai bine la nunta ta.

Tot în programul Nuntă de Vis:
- Vei ști să faci diferența între produsele valoroase și cele care doar costă mult.
- Nu mai riști să fii păcălită de furnizori fără scrupule.
- De ce nu merită să investești prea mult în produse de lux și servicii super sofisticate?
- Cum să ai furnizori excelenți și data de nuntă dorită de tine?
- Când să contactezi furnizorii ca să îi găsești pe cei mai buni disponibili?
Când sunt disponibili cei mai buni furnizori de nuntă?

Descoperă mai multe detalii pe butonul roz.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții