Urmează să împarți invitațiile?

Invitația de nuntă este primul lucru cu care oamenii intră în contact cu nunta voastră și își creează o imagine despre evenimentul vostru… Culorile, modelele, mesajele și materialele le indică oaspeților la ce să se aștepte în ziua nunții voastre din momentul înmânării invitației. Nu numai că este un teaser distractiv care îi va entuziasma pe toți, ci este și o sursă de informații destul de apreciată de către prietenii și familia voastră.

O invitație comunică informații esențiale, cum ar fi locul unde are loc evenimentul, la ce oră are loc, care este codul vestimentar și cât dar să ofere.

Funcția principală a invitației de nuntă este aceea de a comunica informațiile esențiale: cine, ce, unde și când. Oaspeții tăi trebuie să cunoască aceste informații din timp pentru a putea începe să se pregătească pentru evenimentul vostru.

De asemenea, invitația împărtășește informații despre stilul cuplului, personalitatea și povestea voastră de dragoste.

Există mai multe modalități pe care le-am descris în Modulul 9, prin care poți să-i impresionezi pe oaspeți, dar acest lucru ține de modul în care îi vei înmâna invitația, textul pe care îl vei spune, modul în care a fost realizată invitația, textul (marketing-ul invitației de nuntă) și modul în care închei întâlnirea cu persoana de față.

Toate acestea îi vor ajuta pe invitații tăi să se simtă mai conectați cu tine în ziua nunții, făcând evenimentul și mai special. Însă trebuie să știi care sunt toate aceste modalități, pe care le-am descris în Modulul 9 din cursul Nuntă de Vis,

Vrei să știi sigur ce să scrii pe invitațiile tale de nunta? Consultă Modulul 9 care cuprinde tot ce ai nevoie pentru a te asigura că nu omiți nimic important.

De asemenea, trebuie să acorzi atenție modului în care comunicați aceste informații de pe invitații pentru că este extrem valoros. Tema și tonul invitațiilor pot indica oaspeților la ce tip de eveniment vor participa. De exemplu, încorporarea schemei de culori în cadrul invitației poate oferi oaspeților o previzualizare a modului în care va arăta nunta voastră. Tonul textului, pe de altă parte, comunică formalitatea evenimentului. Despre toate acestea am discutat în Modulul 9.

Spune-le invitaților tăi mai multe despre povestea ta de dragoste cu o ilustrație personalizată la locul nunții tale. Dacă îți plac culorile strălucitoare și îndrăznețe sau preferi un design minimalist, alege ceea ce ți se pare potrivit. Personalizarea nunții tale va face ca evenimentul să fie și mai special pentru invitații tăi, deoarece aceștia vor avea o experiență memorabilă simțindu-se mai conectați cu voi amândoi. Nunta ta este despre tine și totul, în special invitația de nuntă, ar trebui să reflecte asta.

Cauți idei? În modulul 9 am detaliat ce modele de invitații poți alege în funcție de ceea ce vă reprezintă pe voi.

Dacă dorești să-ți cheltui banii mai atent, ți-am prezentat o serie de modele uimitoare de invitații de nuntă pe care să le pui în practică. Modelul tău de invitație va ieși în evidență din grămezile de invitații primite până acum de oaspeții voștri și va fi o modalitate puternică ca aceștia să trăiască valorile voastre de cuplu.

Dacă nu știi când să dai invitațiile, cum le transmiți celor din orașe îndepărtate, cum îi așezi la mese pe invitați… îți ofer planul complet de organizare a nunții, ca să eviți certurile dintre oameni la mese și să eviți mutările de ultim moment… care îți da peste cap programul nunții.

Așadar, în Modulul 9 am detaliat cum să dai invitațiile, cum le transmiți celor din orașe îndepărtate, cum îi așezi la mese pe invitați… și cum să ai o nuntă cu distracție și frumoasă. Apasă pe butonul roz, ca să afli mai multe detalii.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții