Draga mea,

Visezi la o lună de miere într-o locație exotică în care să te relaxezi la plajă pe nisipul fin sau la o aventură cum nu ai mai trăit niciodată într-o destinaţie plină de mistere?

Așadar…

V-ați gândit unde veți merge în luna de miere?

Dacă nu, am pregătit pentru tine câteva locații superbe.

  1. Insula “Saint Lucia”

Această insulă din estul Caraibelor este o destinaţie exotică pentru luna de miere, cu munţi conici şi pitoni pe coasta sa de vest.

În această insulă se găsesc o mulţime de locuri de lux. Puteţi vizita capitala insulei, Castries care este un oraş-port de escală pentru navele de croazieră. Este ideal să vizitezi alături de soțul tău şi Gros Islet, Soufrière, şi Rodney Bay.

  1. Lakshadweep – India

Lakshadweep este o frumoasă insulă îndepărtată pe care o puteţi vizita şi alege ca destinaţie pentru luna de miere.

Poţi face snorkelling sau scufundări şi să iei parte la viaţă uluitoare şi miraculoasă marină.

  1. Santorini, Grecia

Situată într-un vulcan activ, Santorini este considerată o bijuterie a Mării Egee și una dintre cele mai vizitate insule ale Greciei, dar și una dintre cele mai romantice destinații din lume, fiind mereu în topurile tinerilor însurăței de pretutindeni.

De ce ai vrea să-ți petreci luna de miere în Santorini? Să ne gândim! Să fie apusurile de poveste? Sau apa cristalină? Ori poate plajele colorate, căsuțele albe scăldate în lumina soarelui ori, de ce nu, cultura culinară grecească?

Toate acesta, și multe altele, sunt motive suficient de puternice pentru a te reculege în Santorini după evenimentul vieții tale.

  1. Thailanda (Krabi)

Pentru o lună de miere exotică, stațiunile de pe plajă, precum Ao Nang sau Railay (Krabi), ar putea fi o bază excelentă pentru a face island hopping și pentru a explora paradisurile tropicale din Marea Andaman.

Orice cuplu de aventurieri s-ar putea îndrăgosti iremediabil de Thailanda, găsind aici, la tot pasul, plaje cu nisip alb, recifuri de corali, peșteri uimitoare, cascade și insule nepopulate. Sigur, dacă simțul tău al aventurii nu dă pe-afară, nu trebuie să faci un pas înapoi, ba dimpotrivă, căci Thailanda te va suprinde oricum!

Însă, până să ajungeți la luna de miere, mai aveți de făcut multe pregătiri pentru nuntă.

Gândește-te numai în ziua nunții câte aveți de făcut… și dacă nu ai un plan de acțiune foarte bine pus la punct, vei avea regrete…

Învață azi cum să-ți organizezi nunta pas cu pas și cum să o înfrumusețezi, ca să nu regreți mâine, cum au pățit și alte mirese.

PS. Găsești cursul acum la super preț. Înscrie-te acum, pentru a putea beneficia de o nuntă super organizată și frumoasă! Click pe butonul roz.

P.S.S. Nu uita, dacă ai orice fel de întrebare și nelămuriri despre organizarea nunții, te rog să îmi scrii cu încredere, printr-un reply la acest mesaj.

Îți voi răspunde în cel mai scurt timp, ca să poți avea nunta de vis.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții