Știi cum să îți faci o coafură care să fie rezistentă?

Pe lângă frumusețea coafurii, trebuie să acorzi o atenție deosebită rezistenței acesteia.

Întrucât ziua nunții nu este cel mai prielnic moment, în care să experimentezi pentru prima dată modelul de coafură… Doar nu vrei să-ți umbrească fericirea o coafură aleasă total neinspirat, nu-i așa?

Nunta este cel mai important eveniment din viața ta. Așa că trebuie să arăți superb și să radiezi de fericire.
Trebuie să fii o mireasă frumos aranjată… iar ca să fii frumos aranjată, în primul rând trebuie să îți alegi modelul de coafură care să te pună cel mai bine în valoare.

Pentru că o coafură bine aleasă îți va schimba aspectul fizic într-un mod în care să-i impresionezi pe cei din jur, cu alegerea făcută.

Însă ce te faci dacă modelul ales nu va rezista?

Poți avea surpriza neplăcută ca după 1-2 ore după ce ai ieșit de la salon… să înceapă părul să se lase și să îți strice total dispoziția.

Și nu vrei să te apuci să plângi, pentru că nu vei mai arăta bine în poze și nu vei mai fi admirată, pentru o greșeală care îți va strica amintirile pe viață.

Însă, nu dispera…

Am pregătit ceva pentru tine…

Știu cât de complicat este procesul de alegere a unei coafuri rezistente de mireasă. Pentru că și eu am trecut prin acest moment. Și vreau să-ți ușurez munca.

Am scris un curs Nuntă de Vis, unde am descris principiile de bază, despre cum să îți pregătești părul pentru o coafură de mireasă rezistentă, care să te pună cel mai bine în valoare.

În acest fel, te vei duce pregătită în dimineața nunții la coafor și nu vei mai pierde timp prețios.

Apasă pe butonul roz, ca să afli ce ți-am pregătit.

Vei știi exact aspectele pe care trebuie să le ai în vedere, pentru a avea o coafură rezistentă.

Mai ales că mai ai puțin timp până la nuntă, iar modelul de coafură trebuie ales cu 3-4 luni înainte de nuntă și trebuie să te duci la solon deja informată, ca să știi exact ce să le ceri.

Doar vrei să fii cea mai frumoasă în ziua nunții!

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții