Draga mea, 


Știai că decembrie este luna cadourilor pentru mirese?

Hai cu mine în lumea organizîrii nunții și profită de 𝘃𝗼𝘂𝗰𝗵𝗲𝗿𝗲𝗹𝗲 𝗰𝗮𝗱𝗼𝘂 𝘃𝗮𝗹𝗮𝗯𝗶𝗹𝗲 până 𝗽𝗲 𝟮𝟯.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟭. Iată ce ți-am pregătit:


Voucher #1.
 O singură consultanță gratuită: Îți ofer feedback despre ceea ce ai făcut până acum în organizarea nunții tale și ce ar trebui să faci mai departe în organizarea nunții (gratuit).


Voucher #2.
 Sfaturi gratuite: Dacă nu ai reușit să rezervi furnizorii și nu știi ce să alegi, te ajut să faci alegerea potrivită (gratuit). 


Voucher #3.
 Dacă vrei să îți fac tot planul de organizare a nunții tale personalizat cu toate etapele de pregătire și toți pașii de urmat: îți ofer 25% reducere pentru a mă ocupa personal de organizarea nunții tale.


Alege să îți organizezi cea mai frumoasă nuntă, cu ajutorul meu de la Cumsaorganizezinunta.ro și beneficiază de toate avantajele oferite.


Oferta este valabilă în perioada 15.12.2021-23.12.2021.


Primești această ofertă, pentru că urmărești postările cumsaorganizezinunta.ro.


Pentru a intra în posesia voucherelor, te rog să-mi scrii pe contact@cumsaorganizezinunta.ro sau completează direct acest formular: https://www.cumsaorganizezinunta.ro/contact/


Menționează în mesaj care voucher vrei să-l aplici și hai să ne apucăm serios de treabă.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții