Draga mea,

Ziua nunții este atât de agitată și copleșitoare în procesul de pregătire pentru mirese… încât este necesară stabilirea unei cronologii a frumuseții pentru a crea o zi a nunții fără stres.

Cu alte cuvinte ai nevoie să știi care este ordinea cea mai bună a pașilor din pregătirea ta, dacă nu vrei să îți refaci machiajul doar la câteva momente după ce l-ai realizat prima dată.

Aerul cald de la uscător te poate face să transpiri, mai ales dacă este deja cald în camera în care te afli. Transpirația poate face ca fondul de ten și rimelul să se scurgă pe față și va trebui să îți corectezi machiajul.

Ceea ce înseamnă că va trebui să mai plătești în plus pentru retușuri și vei pierde timp prețios din restul pregătirilor care urmează.

Așa că…

Îți recomand să-ți faci părul mai întâi, după care machiajul.

Un alt motiv pentru care ar trebui să se facă mai întâi coafura și apoi machiajul ține de faptul că… în funcție de coafura aleasă, cea de la machiaj va trebui să știe cum să-ți scoată frumusețea ochilor în evidență și să știe cum să-ți pună și mai mult coafura în valoare.

Dacă vrei să știi cum faci ca machiajul și coafura să se completeze armonios… înscrie-te în cursul Nuntă de Vis.

Tot în programul Nuntă de Vis vei descoperi…

  • Cum să-ţi alegi coafura ideală de mireasă care să te avantajeze, să nu te incomodeze şi să reziste.
  • Cea mai bună metodă de a prinde voalul de mireasă care să arate bine pe tipul de coafură ales și să nu cadă.
  • Cum să-ți faci programul din ziua nunții în funcție de coafură și machiaj.
  • Ce faci dacă ai părul: moale, degradat, scurt sau rar.
  • Cum să-ţi alegi machiajul ideal de mireasă care să te pună în valoare. Cum să ai un machiaj perfect în ziua nunţii. Ce fel de machiaj. Există o tehnică secretă de machiaj pentru a da foarte bine în poze, de care nimeni nu ți-a spus.

    Descoperă mai multe pe butonul albastru.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții