Bun găsit,

Dacă ești una dintre acele mirese care nu au organizat încă nimic pentru nunta voastră, trebuie să acționați rapid!

Lipsa organizării la timp a nunții poate duce la probleme mari și chiar la ratarea unor momente unice și importante.

În primul rând, este important să ai în vedere că furnizorii importanți de servicii pentru nunți, cum ar fi: restaurantul, formația, videograful și fotograful trebuie rezervați cu mult timp în avans. Dacă nu ați rezervat încă aceste servicii, există o mare probabilitate să nu le găsiți disponibile pentru data nunții voastre.

De asemenea, organizarea unei nunți în grabă poate duce la stres și anxietate, ceea ce poate afecta negativ experiența voastră și a invitaților voștri. Nu veți avea timp să planificați detaliile importante, cum ar fi buchetul de mireasă, rochia de mireasă, muzica, meniul și decorațiunile.

Mai mult decât atât, organizarea în grabă poate duce la un buget mai mare decât ar fi fost în cazul în care ați fi planificat din timp. Furnizorii pot percepe tarife mai mari pentru serviciile oferite într-un timp scurt, iar opțiunile de buget pot fi limitate.

Așadar, lipsa organizării la timp poate duce la ratarea momentelor unice și importante de la nunta voastră. 

Dacă nu ați organizat nimic încă, nu vă faceți griji, am pregătit pentru tine un program de organizarea nunții în care să vă planificați o nuntă minunată.

Vei știi când să iei legătura cu furnizorii de servicii, vei știi cum să-ți stabilești lista cu prioritățile și să planifici cu atenție fiecare detaliu, pentru că îți voi pune la dispoziție toate informațiile și sfaturile de care ai nevoie ca să nu omiți nimic important la nuntă și să vă bucurați pe deplin de eveniment. 

Cu o planificare bună, veți avea o nuntă de vis și veți putea să vă bucurați de fiecare moment unic.

Descoperă cum poți avea toate acestea, dând click pe butonul roz.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții