Fără îndoială că nunta ta va fi o aventură de neuitat pentru toți cei implicați.

Includerea unor mărturii de nuntă poate fi o alegere inspirată sau din contră… mai puțin inspirată.

Oferirea invitaților tăi unui suvenir memorabil este o modalitate specială de a le mulțumi acestora pentru că s-au alăturat sărbătorii nunții voastre.

Dar cheia pentru a oferi o mărturie grozavă de nuntă este să oferi ceva ce oaspeții tăi se vor bucura cu adevărat.

Ceva care este funcțional și personalizat este întotdeauna o modalitate excelentă de a le mulțumi invitaților, trimițând oamenii acasă cu o amintire plăcută pentru a comemora ziua ta cea mare în săptămânile (sau chiar anii) care urmează.

Mărturiile de nuntă variază de la cadouri axate pe alimente până la articole pentru casă. De la mini cutii de vin și borcane personalizate de miere până la plantele suculente, opțiunile sunt aparent nesfârșite.

Prețurile pentru mărturii variază.

Costul mediu al mărturiilor de nuntă variază între 2 și 30 lei.

Desigur, acest număr va depinde de cât de elaborat sau personalizat vrei să fie cadoul pe care vrei să îl oferi și de câte intenționezi să comanzi.

Opțiunile de cadouri personalizate pentru invitați sunt numeroase și există câteva moduri de a le încorpora pentru o aranjare minunată a mărturiilor la nunta ta.

Ești gata să găsești mărturia perfectă pentru nunta ta?

Înscrie-te în programul Nuntă de Vis, pentru a te inspira în alegerea celor mai potrivite mărturii de nuntă pentru invitații tăi.

Ți-am propus o serie de sfaturi pe care să le aplici la nunta ta și la care invitații tăi își vor aminti cu drag de nunta ta de fiecare dată, indiferent dacă ai o nuntă intimă cu puțini invitați sau o nuntă mare cu 1000 de invitați.

De ce să nu dăruiești prietenilor și familiei o notă personalizată?

Te învăț cum să oferi o experiență de neuitat invitaților tăi, la care să-ți laude alegerea făcută.

Apasă pe butonul roz ca să afli mai multe detalii.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții