Draga mea,

După ce v-ați stabilit lista de invitați și știți în mare numărul de persoane, urmează etapa cea mai grea.

Aceea de a găsi cea mai bună locaţie de nuntă pentru voi.

Este cea mai grea etapă, pentru că sunt foarte multe criterii de luat în considerare, astfel încât evenimentul să iasă așa cum îți dorești.

În plus, este important ca alegerea finală să fie una care să vă placă şi care să se încadreze în bugetul pentru nuntă.

Dar, totodată să ţină seama și de confortul invitaţilor (spaţiu, accesibilitate, facilităţi, etc).

În plus, locaţia de nuntă ideală pentru voi, trebuie să fie disponibilă la data aleasă.

Tocmai de aceea, îți recomand să începi căutarea cu mult timp înainte de data evenimentului şi să fiţi flexibili în ceea ce priveşte perioada.

Astfel că este indicat ca pregătirile pentru nuntă să înceapă cu stabilirea unui buget estimativ.

Odată ce ai stabilit suma în care să vă încadraţi (în unele situații doar pentru închirierea locaţiei, fără alte elemente adiţionale), trebuie să ții cont de o listă de criterii de alegere a locației ideale:

  • capacitatea locaţiei: este extrem de importantă, iar salonul ar trebui ales în primul rând în funcţie de numărul de invitaţi
  • elementele de decor: recomandat pentru fotografiile de la petrecere, de aceea şi acest aspect trebuie analizat în detaliu
  • ringul de dans: este foarte important ca ringul de dans să fie central
  • stâlpii din sală: reprezintă o foarte mare problemă
  • aranjamentul meselor: masa de prezidiu trebuie poziţionată în aşa fel încât, mirii să poată să vadă întreaga sală
  • spațiul din sală
  • dotări speciale
  • parcare şi cazare: este bine să cunoaşteţi numărul locurilor de parcare oferite de restaurant şi să verificaţi şi disponibilitatea unor opţiuni de cazare în cazul în care aveţi invitaţi din afara oraşului.

Dacă toate criteriile importante pentru voi sunt îndeplinite, este timpul să treceţi la pasul următor: discuţia cu managerul locaţiei şi stabilirea meniului de nuntă.

Acest pas este unul foarte important şi este recomandat să vă acordaţi timpul necesar, pentru a vizita toate locaţiile de nuntă.

Cele mai multe restaurante vor avea poze atractive pe site, însă realitatea ar putea fi cu totul alta.

Este indicat să discutaţi şi cu managerul de local şi să faceţi cunoştinţă cu cei care se vor ocupa de organizarea evenimentului (șeful de sală sau managerul de eveniment).

Felul în care veţi comunica va fi foarte important pentru reuşita evenimentului.

Așadar, în Modulul 1 te învăț cum să alegi meniul și cum procedezi dacă nu ai participat la degustare înainte de a alege localul, cum știi că alegerea făcută va fi pe gustul invitaților… mai ales că, aici se taie considerabil la dar.

Tot la partea de meniu vei descoperi cum să eviți taxele ascunse și lista de întrebări, pe care trebuie să o adresezi managerului, pentru ca evenimentul tău să fie unul perfect.

Pe toate acestea le vei găsi în Modulul 1, pentru că sunt foarte multe aspecte de luat în seamă, pentru a avea un local de nuntă perfect.

Până data viitoare, îți urez spor la pregătiri!

P.S. Nu uita, dacă ai orice fel de întrebare și nelămuriri despre organizarea nunții, te rog să îmi scrii cu un reply la acest mesaj.

Îți voi răspunde în cel mai scurt timp, ca să poți avea nunta de vis.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții