Draga mea,

Este cunoscut faptul că nunțile sunt adesea costisitoare, unele cupluri economisind ani de zile pentru a-și permite nunțile de vis.

Însă, costurile cu nunta au crescut destul de mult din cauza impactului coronavirusului asupra industriei de nunți.

Extrem de multe cupluri și-au anulat nunțile pe fondul pandemiei, reprogramându-le pentru următorii ani.

Aceste anulări au lăsat furnizorii de nunți (organizatorii de nunți, localurile, florarii etc.) fără surse de venit.

În timp ce furnizorii încearcă să revină din greutatea economică cauzată de lipsa de muncă timp de un an, mulți dintre ei și-au mărit taxele.

Pe de altă parte, trebuie să remarcăm faptul că și înainte de pandemie, în fiecare an furnizorii de nuntă își creșteau prețurile, pentru a ține pasul cu inflația.

Ce e de făcut în acest caz?

Îți recomand ca bugetul de nuntă să-l împarți în trei tipuri de cheltuieli: cheltuieli principale (obligatorii), cheltuieli secundare, cheltuieli ascunse și cheltuieli extra (cum faci acest lucru + explicațiile le găsești în curs).

Apoi trebuie să repartizezi procente pentru fiecare categorie de cheltuieli și să nu te abați de la ele (procentele le găsești tot în curs).

De asemenea, cea mai mare parte din buget se va duce către local, apoi către muzică, așa că te învăț cum să beneficiezi de reduceri de preț.

Și foarte important te învăț pas cu pas ce trebuie să conțină un contract și clauzele pe care trebuie să le treci pentru fiecare categorie de furnizori ca să nu te trezești cu scumpiri sau că îți taie din calitate și beneficiile promise.

Plus multe altele ce țin de etapele de alegerea furnizorilor, alegerea ținutelor și organizarea completă a nunții pe ani, luni, zile și ziua nunții.

Apasă pe butonulroz, ca să beneficiezi de toate avantajele organizării unei nunți de succes.

Hai să facem împreună cea mai frumoasă zi din viața voastră, de care să vă amintiți cu drag mereu!

Descoperă azi cum să-ți organizezi o nuntă de neuitat, ca să nu regreți mâine!

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții