Draga mea,

Organizarea nunții începe de la un plan.

Ce presupune acest plan?

Planul se referă data nunții, la bugetul pe care-l aveți alocat pentru eveniment, numărul de invitați și tot programul de desfășurare al întregului eveniment.

Să le luăm pe rând.

În funcție de data nunții îți vei rezerva toți furnizorii pe care tu ți-i dorești.

Și dacă nu-i găsești pe cei care te interesează, va trebuie să vă gândiți la o altă zi sau un alt an (dacă vreți să faceți nunta în plin sezon).

După care va trebui să vă alocați un buget de nuntă. În funcție de acel buget o să vă gândiți dacă puteți avea o nuntă mică, medie sau mare.

Tot în funcție de buget veți știi dacă vă permiteți: formație, DJ, invitat special sau band și așa mai departe.

Bugetul este cel care vă dictează alegerile la o nuntă.

Însă, există anumite trucuri prin care chiar dacă aveți un buget mai restrâns… vă puteți face o nuntă deosebită, cu tot ce ați visat să aveți la eveniment.

De asemenea, o altă componentă importantă a nunții sunt invitații. Fără de care petrecerea nu ar putea avea loc și nu numai.

Nunta se face alături de oameni, de cei dragi sufletului tău.

Așa că se cuvine să-i tratezi ca atare. Să simtă și ei bine la evenimentul vostru. Pentru ca la final să vă răsplătească cu un dar pe măsură.

Îți voi arăta cum să faci ca invitații să simtă foarte bine la nunta voastră și să nu existe dispute.

Apoi e necesar să ai tot programul de desfășurare al întregului eveniment. Chiar dacă mai ai 1-2 ani până la marele eveniment, sau câteva săptămâni/zile… tot vei mai găsi aspecte de îmbunătățit nunta. Și să transformi o nuntă anostă în una de neuitat.

Dacă vrei să știi toți pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea nunta mult visată, cu miri fericiți, cu distracție și clipe de neuitat, descoperă mai multe detalii pe butonul albastru.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții