Draga mea,

Alegerea rochiei pentru cununia civilă reprezintă de cele mai multe ori o adevărată provocare pentru o viitoare mireasă,

Întrucât această rochie trebuie să-ți accentueze feminitatea.

Există foarte multe modele de rochii pe piață: cu paiete sau fără paiete, cu pietre și fără pietre, în culori închise, neutre sau deschise, de lungime scurtă, medie sau lungă, realizată din diverse materiale și croiuri, cu decolteuri sub diferite forme, cu mâneci și fără mâneci etc.

După cum vezi, există o paletă foarte largă de ținute.

Însă nu orice model, croială, cusătură, imprimeu, decolteu, lungime, aplicații etc. ți se potrivesc.

De exemplu, în cazul culorilor, de regulă, îți recomand să optezi pentru culorile deschise, însă trebuie să știi ce culoare te prinde cel mai bine, pentru că nu toate ți se potrivesc.

Apoi este necesar să alegi modele elegante, senzuale și de bun gust. Însă și aici trebuie să știi ce anume se pretează pentru tipul tău de corp, anotimp, invitați și locul evenimentului.

De asemenea, materialul pe care îl alegi este foarte important. Este nevoie de un material lejer, elegant, rafinat, care să cadă uşor pe liniile corpului. Însă pe unele mirese se așază bine, în timp ce pe altele nu.

Tocmai de aceea, trebuie să știi care sunt criteriile de alegere a rochiei pentru cununia civilă, pe care le vei descoperi aici.

Așadar, nu este suficient să cauți acel model mult visat şi să te limitezi la acest lucru, mulţumindu-te cu ce ai găsit.

Este necesar să alegi rochia perfectă pentru formele corpului tău, iar pentru aceasta trebuie să știi ce anume ți se potrivește.

De asemenea, trebuie să știi pentru ce tip de lungime a rochiei să optezi, pentru că nu se potrivește la fel pentru toate miresele.

Mai ales că lungimea rochiei evidenţiază silueta şi defineşte eleganța la un nivel înalt, atunci când vine vorba de un astfel de eveniment important, la care să îți pună în evidenţă partea cea mai frumoasă a corpului tău.

În cadrul programului Nuntă de Vis am să-ți arăt cum trebuie să faci alegerea perfectă a rochiei şi care sunt greşelile cele mai frecvente, atunci când vine vorba despre alegerea rochiei pentru cununia civilă.

Dacă ești o viitoare mireasă care îşi dorește să strălucească în ziua cununiei civile, la care să fii lăudată pentru alegerea făcută și să ai poze de calitate, ai nevoie de o rochie care să te evidenţieze, să îți definească şi să îți pună în valoare liniile corpului, să fie feminină şi specială.

Așadar, în Modulul 10 din cadrul programului „Nuntă de vis”, vei descoperi cum să îți alegi rochia perfectă pentru cununia civilă.

Însă, pe lângă rochie mai ai nevoie de pantofi, accesorii, machiaj și coafor, precum și de ținuta mirelui.

Doar nu vrei să regreți alegerile făcute, având în vedere că nu te vei întâlni cu un astfel de moment unic din viața voastră și va trebui să arăți superb.

Mai ales că momentul cununiei civile este unul de neuitat, iar pe cât de scurt este acest eveniment, pe atât de multe pregătiri implică, dar merită tot efortul.

În plus, urmărind informațiile din cursul Nuntă de Vis, procesul de alegerea ținutei pentru cununia civilă va fi mult mai simplă, eficientă și rapidă.

Până data viitoare, îți urez spor la pregătiri!

P.S. Nu uita, dacă ai orice fel de întrebare și nelămuriri despre alegerea rochiei pentru cununia civilă, te rog să îmi scrii cu un reply la acest mesaj.

Îți voi răspunde în cel mai scurt timp, ca să poți avea nunta de vis.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții