Pentru unii miri distanțele dintre locații sunt o mare provocare, mai ales dacă și-au programat să facă în aceeași zi cununia civilă, tradițiile, cununia religioasă și petrecerea. Așa cum am procedat și noi…

O altă provocare ține de faptul că mirii sunt din localități diferite și activitățile trebuie împărțite la casa mirelui și la casa miresei.

De asemenea, o altă provocare ține de faptul că mirii au ales să se cunune religios într-o altă localitate (cum a fost și în cazul nostru, am ales să ne cununăm în preajma Sucevei, apoi localul de nuntă a fost la ieșirea din Suceava.

Practic se pierde timp prețios, dacă programul nu este unul strâns și dacă nu știi ce activități urmează și cât trebuie să dureze.

Bineînțeles că trebuie să ai și momente de respiro (pauze). Nu poți fii într-o continuă alergătură pentru că vei obosi, te vei stresa… și atunci nu te vei mai putea bucura de atmosfera de la nuntă…

Care apropo, voi doi ca miri creați atmosfera de nuntă, pentru că voi sunteți vedetele nunții.

Degeaba ai luat un band care face atmosferă, dacă voi sunteți absenți din cauza oboselii și a stresului.

Invitații vor sta pe margine și se vor uita. Și nu veți apărea nici în poze și nici în video la petrecere… apoi vor începe să apară regretele.

De aceea este necesar să ai un desfășurător al programului pe tot parcursul zilei, cu orele pe care trebuie să le stabiliți împreună.

Trebuie să știi toată organizarea pe timpul zilei cu partea de îmbrăcat, poze, primirea neamurilor, ceremonii, tradiții etc.

De asemenea, trebuie să ai în vedere să termini cele două ceremonii plus tradițiile în timp util… Asta dacă dorești să fii la timp cu toate.

Așadar, în realizarea programului trebuie să ții cont de distanţa dintre casele mirilor, biserică și local.

Recomand ca biserica să fie aproape de local, pentru ca invitaţii de la biserică să nu aştepte prea mult până la local… pentru că se supără.

Dacă vrei să știi cum faci stabilirea distanţelor şi cum faci programarea orelor pentru coafor şi machiaj, pregătirea miresei, tradiţii, starea Civilă, biserica, local etc. îți pun la dispoziție un model real de program. De asemenea, te pot ajuta să-l adaptezi conform nevoilor tale… care îl găsești în programul Nuntă de Vis.

În acest fel, dacă ai un desfășurător pe tot parcursul zilei pe ore și minute, o să vă mai rămână ceva timp, ca să respirați ușurați până când vor sosi invitații… ca să fiți alături de cei dragi și să puteți face și poze.

De asemenea, vei descoperi în programul Nuntă de Vis cum să-ţi mai rămână timp la local, ca să repeţi dansul mirilor.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții