Draga mea,

Pentru ca oamenii să-ți vină la ora stabilită pe invitație, trebuie să știi cum să-i atragi și ce anume i-ar determina să ajungă mai repede sau chiar la timp.

Textele de pe invitații care există acum, nu transmit mare lucru.

Doar anunță cine cu cine se căsătorește, părinții și nașii, locațiile și ora și eventual li se promite o petrecere pe cinste.

Însă, din păcate, aceste formulări nu mai prind.

Sunt deja arhicunoscute de către toți cei care merg la nunți. E banal. Iar oamenii nu-și creează așteptări și prin urmare nici darul de nuntă nu e pe măsura așteptărilor voastre.

Este nevoie de mult mai mult.

Este nevoie de un marketing și o promovare profesionistă a nunții voastre, pentru ca oamenii să vă vină la timp.

De exemplu, la noi oamenii au început să vină cu o oră mai repede, față de ceea ce am scris pe invitație. Iar până la dansul mirilor era toată lumea prezentă.

Ce am făcut? Am stârnit interesul și curiozitatea oamenilor atât de tare, încât am dat startul nunții cu o oră mai repede.

Treaba bună e că i-am anunțat pe furnizori cu cât timp înainte să-mi fie gata sala și cu cât timp înainte să-mi sosească muzicanții în sală. Deci, am gestionat totul ca la carte.

Dacă vrei să știi cum să îți faci marketingul și publicitatea nunții voastre, la care să vă vină toți oamenii chemați, chiar și în plus

Profită de șansa pe care ți-o ofer chiar acum. Înscrie-te chiar acum în cadrul programului Nuntă de Vis, Mai ai 7 zile, ca să prinzi oferta pe care ți-am pregătit-o.

Descoperă cum să-ți organizezi nunta cu ajutorul cursului Nuntă de Vis, click pe butonul roz, ca să ai cea mai frumoasă nuntă.

Până data viitoare, îți urez spor la pregătiri!

P.S. Nu uita, dacă ai orice fel de întrebare și nelămuriri despre organizarea nunții, te rog să îmi scrii cu încredere, printr-un reply la acest mesaj.

Îți voi răspunde în cel mai scurt timp, ca să poți avea nunta de vis.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții