Draga mea,

Astăzi, îți voi vorbi despre culorile anului 2023 și despre cum pot fi încorporate în nunta ta.

În fiecare an, experții în culori prezic ce nuanțe vor fi populare, iar 2023 nu face excepție.

Culorile care se preconizează că vor fi populare pentru nunți în 2023 sunt:

Ultraviolete: se spune că această nuanță violet intens simbolizează creativitatea și individualitatea. Este o culoare îndrăzneață și izbitoare care poate fi încorporată în nunta ta prin flori, rochii de domnișoară de onoare și alte decoruri.

Albastru: Albastrul este o culoare clasică care simbolizează încrederea, loialitatea și stabilitatea. În 2023, nuanțele de albastru, cum ar fi bleumarin, albastrul deschis sunt de așteptat să fie populare. Această culoare poate fi încorporată în nunta ta prin lenjerie de masă, rochii de domnișoară de onoare și alte decoruri.

Verde: Verdele este o culoare care simbolizează creșterea, reînnoirea și armonia. În 2023, nuanțele de verde precum menta, măsliniul și smaraldul vor fi populare. Această culoare poate fi încorporată în nunta ta prin flori, lenjerie de masă și alte decoruri.

Coral: Coralul este o culoare care simbolizează căldura, joaca și energia. Este o culoare perfectă pentru nunțile de primăvară și vară și poate fi încorporată în nunta ta prin flori, rochii de domnișoară de onoare și alte decoruri.

Gri: Griul este o culoare care simbolizează rafinamentul și eleganța. În 2023 se vor fi folosi nuanțele de gri precum cărbune, argintiu și gri deschis. Această culoare poate fi încorporată în nunta ta prin costume, lenjerie de masă și alte decoruri.

Când încorporezi aceste culori în nunta ta, nu-ți fie teamă să le amesteci și să le asortezi pentru a crea un aspect unic și personalizat. De asemenea, puteți folosi aceste culori ca punct de plecare și adăugați alte culori care le completează sau reflectă stilul vostru personal.

Ține minte că acestea sunt doar predicții și este important să alegi culorile pe care le iubești și care reflectă cel mai bine stilul tău personal și tema nunții. Succes și planificare ușoară!

Dacă vrei să știi cum te pot ajuta cu organizarea nunții, te aștept în programul Nuntă de Vis.

Descoperă mai multe detalii pe butonul de mai jos.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții