Draga mea,

Astăzi vom discuta un aspect important al planificării nunții tale: momentul potrivit pentru a distribui invitațiile către cei dragi. Alegerea momentului potrivit vă ajuta la asigurarea prezenței celor pe care îi dorești alături în ziua cea mare.

 Iată ce trebuie să știi:

1. Stabilește data nunții în prealabil: Înainte de a decide când să distribuiți invitațiile, asigură-te că ai stabilit cu exactitate data nunții. Aceasta este informația centrală pe care trebuie să o transmită invitația. Cu cât stabilești data mai devreme, cu atât vei avea mai mult timp să te ocupi de celelalte detalii.

2. Distribuie invitațiile cu 6-8 săptămâni înainte de nuntă: În general, este recomandat să trimiți invitațiile cu aproximativ 6-8 săptămâni înainte de data nunții. Acest interval de timp oferă invitaților tăi suficient timp pentru a-și organiza programul și a răspunde la invitație. Dacă nunta ta este într-un sezon aglomerat, cum ar fi vara sau perioada sărbătorilor, ar putea fi util să trimiti invitațiile cu ceva mai mult timp înainte, pentru a le acorda timp invitaților să se pregătească.

3. Ia în considerare invitațiile "Save the Date" pentru nunța ta: În cazul în care planifici o nuntă într-un loc mai îndepărtat sau într-o destinație specială, ia în considerare trimiterea unor invitații "Save the Date" cu aproximativ 4-6 luni înainte de nuntă. Acestea vor permite invitaților să își organizeze călătoriile și să își facă planuri în consecință.

4. Asigură-te că informațiile sunt clare și complete: Invitația ta trebuie să conțină toate detaliile esențiale: data și ora exactă a nunții, locația, detaliile legate de dress code (dacă este cazul) și orice alte informații relevante pe care invitații trebuie să le știe. Cu cât furnizezi mai multe detalii, cu atât mai bine vor putea să se pregătească pentru eveniment.

5. Alege un design care să reflecte personalitatea voastră: Invitațiile sunt prima impresie pe care invitații o au despre nunta ta. Alege un design care să reflecte personalitatea și stilul vostru ca cuplu. Poți opta pentru ceva clasic și elegant sau pentru ceva mai unic și inovator.

Ne dorim ca fiecare detaliu al nunții tale să fie perfect și bine organizat, iar distribuirea invitațiilor este un pas important în acest proces. Fii atentă la momentul potrivit și asigură-te că informațiile din invitație sunt cât mai clare și complete.

Dacă vrei să descoperi: 

Cui să împarţi invitaţiile
- Cum procedezi dacă ai o nuntă restrânsă
- Cum procedezi dacă ai o nuntă cu multă lume
- Cum să scrii invitaţia de nuntă ca să fie cât mai atrăgătoare şi invitaţii să fie prezenţi la ora stabilită.
- Cum se creează o invitaţie de nuntă care să impresioneze şi să-ţi aducă mai mulţi invitaţi la nuntă

- Ce mesaj foloseşti la înmânarea invitaţiilor
- Vrei să afli care e cea mai bună metodă de abordare pentru a le transmite invitaţilor.
- Cum să iei confirmările de la invitaţi ca să nu plăteşti meniuri în plus

Descoperă mai multe pe butonul roz.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții