Draga mea,

Cu 3-4 luni înainte de nuntă trebuie să te ocupi de alegerea verighetelor.

Verighetele reprezintă cel mai frumos simbol al iubirii voastre, pe care le veți purta toată viața, așa că trebuie să aveți grijă ce model alegeți.

Pentru ca acest proces să decurgă cât mai simplu și rapid trebuie să știi că există câțiva pași necesari și esențiali în alegerea verighetelor.

Primul pas ține de stabilirea unui buget. În momentul în care vă stabiliți costurile pentru fiecare componentă a nunții, nu uita să aloci o sumă considerabilă și pentru verighete.

Mai ales că aceste inele le veți purta pentru toată viața, merită să investești în cel mai potrivit model.

Pasul 2. Nu alege prima pereche de verighete văzută.

Acest lucru se întâmplă de cele mai multe ori, în momentul în care le alegeți cu 2-3 săptămâni înainte de marele vostru eveniment.

Alegerea verighetelor este un proces care poate dura mult. Mai ales că există foarte multe opțiuni disponibile. Și este necesar să alegi un model care să vă placă și să vă definească pe amândoi.

Iar pentru că le veți purta toată viața, este indicat să vedeți mai multe stiluri, să le probați și să te documentezi intens cu privire la acest capitol, pentru a nu regreta alegerea făcută.

Apoi alege tipul de metal și designul. Cândva toate verighetele erau realizate doar din aur galben, însă acum verighetele pot fi făcute și din diverse aliaje care dau diferite nuanțe: aur alb, aur roz (75% aur, 20% cupru, 5% argint), aurul cenușiu (aur și paladiu), aur albastru (46% aur și 54 indium), aur negru (se obține prin oxidarea unor aliaje bogate în cupru sau cobalt).

Totodată, ar fi indicat să vă gândiți la un design al verighetelor, astfel încât să cautați modelele care se încadrează în bugetul vostru.

Verighetele pot fi: simple, duble, cu diamante sau cu pietre prețioase încrustate, împletite sau sub diverse alte forme. Practic există foarte multe variante din care puteți alege.

Un alt aspect ține de alegerea verighetelor care să arate impecabil împreună cu inelul de logodnă. Ținând cont că cele două inele vor fi purtate pe același deget este indicat să fie din același metal și să se asorteze.

De asemenea, dacă aveți posibilitatea și ați dat comandă de verighete, mergeți la probe. Întrucât este foarte important să vă simțiți confortabil purtând verighetele, motiv pentru care ar trebui să căutați un model care să intre ușor pe deget, dar care să nu alunece în timpul purtării.

Este indicat să probezi verigheta în diferite momente ale zilei pentru că, uneori, din cauza stresului, a temperaturilor sau a antrenamentelor, degetele se pot umfla, iar măsurătorile pentru verighete nu vor fi cele corecte.

După care următorul pas constă în a vă personaliza verighetele. Întrucât verighetele trebuie să reflecte perfect stilul și personalitatea voastră.

Tocmai de aceea în momentul în care le alegeți este indicat să fiți 100% convinși că vi se potrivesc și vă reprezintă.

Dacă ați văzut și ați probat mai multe tipuri de verighete și simțiți că nimic nu vi se potrivește și nu vă doriți un model pe care-l are toată lumea, puteți să le realizați pe comandă.

Indiferent de opțiunea aleasă de voi, verighete cumpărate direct din magazin sau realizate pe comandă, trebuie să mai știi că…

Mai sunt câteva criterii de care trebuie să ții cont, atunci când vei da comanda de verighete, ca să nu ajungeți la neînțelegeri și despărțiri și ca să nu aveți probleme cu ele imediat după ce v-ați cununat.

Așadar, în Modulul 8 din cadrul programului „Nuntă de vis”, vei descoperi cum să vă alegeți verighetele în funcție de stilul și personalitatea voastră, ca să nu ajungeți la neînțelegeri.

Și cum procedezi ca acestea să nu se distrugă la scurtă vreme de la purtare, plus multe alte sfaturi practice.

Doar nu vrei să regreți alegerea verighetelor, având în vedere că aceste inele simbolizează pentru voi: dovada iubirii, angajamentul unul față de celălalt și legământul veșnic.

Fiind un simbol atât de puternic, alegerea verighetelor potrivite necesită timp și implicare, dar cu siguranță merită tot efortul.

În plus, urmărind informațiile din cursul Nuntă de Vis, procesul de alegerea verighetelor va fi mult mai simplu și rapid.

Descoperă Modelul Potrivit de Verighete

Până data viitoare, îți urez spor la pregătiri!

Cu drag,
Lorena,

P.S. Nu uita, dacă ai orice fel de întrebare și nelămuriri despre alegerea verighetelor, te rog să îmi scrii cu un reply la acest mesaj.

Îți voi răspunde în cel mai scurt timp, ca să poți avea nunta de vis.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții