Draga mea,

După cererea în căsătorie, urmează o perioadă încărcată de emoții și bucurii, însă apar și o serie de întrebări legate de cheltuielile de la nuntă.

Unele cheltuieli au o pondere mai mare, în timp ce altele o pondere mai mică, după gradul de importanță al acestora.

Așadar, hai să vedem care sunt cele mai importante 6 tipuri de cheltuieli, pentru care merită efortul tău financiar și de documentare mai amănunțită, pentru a nu regreta după nuntă alegerile făcute.

Cele mai importante sunt…

  1. Verighetele

Pentru că le veți purta toată viața. Și prin faptul că sunt sfințite, nu îți poți permite să se distrugă la scurt timp după cumpărare.

Mai ales că nu sunt tocmai ieftine, trebuie să știi care sunt criteriile de alegere, astfel încât să le ai impecabile toată viața.

  1. Foto-video

… Pentru că vă veți păstra amintirile peste ani și ani. Și e necesar să ai poze și material video de calitate, de care să vă bucurați atât voi, cât și copiii și nepoții voștri.

Acum sunt tot felul de fotografi și videografi și trebuie să știi să-i alegi pe cei care ți se potrivesc… care să exploateze la maximum imaginile voastre de miri de pe tot parcursul nunții, prin care să le transforme în poze de artă.

  1. Rochia și costumul de mire

Pentru că veți apărea în poze, iar imaginea voastră trebuie să fie impecabilă. E necesar ca rochia să ții vină ca turnată pe corp, în care să arăți de vis.

Iar costumul de mire trebuie să se potrivească perfect pe corp, care să nu-i scoată în evidență defectele. Ținând cont că trebuie să vă completați unul pe celălalt. Iar despre aceasta nu se discută mai deloc.

  1. Coafor și make-up

La fel ca la îmbrăcăminte, veți apărea în poze, iar imaginea trebuie să fie impecabilă. Nu poți merge la un salon ieftin și să ai așteptări mari. De asemenea, trebuie să știi și ce să ceri, ca să arăți perfect.

  1. Locația de nuntă

Pentru că aici veți petrece cel mai mult timp din nuntă, iar atât voi, cât și invitații trebuie să vă simțiți foarte bine și să beneficiați de servicii premium.

  1. Invitațiile de nuntă

Pentru că prin invitația de nuntă, oamenii își vor face o primă impresie despre nunta voastră și vor pregăti darul mai mic sau mai mare în funcție de cum îi veți atrage la nuntă.

Există anumite formulări de mesaje pe care te încurajez să le folosești, pentru ca oamenii să nu refuze invitația voastră, despre care am discutat în curs.

Așadar, după cum observi cheltuielile țin de partea de amintiri și de partea de atragere a oamenilor prin invitații, pentru a fi alături de voi în cea mai importantă zi din viața voastră.

Dacă vrei să știi cu lux de amănunte, cum faci alegerea perfectă a celor 6 criterii de care ți-am menționat în acest material, te invit să descoperi și să te înscrii în cadrul programului Nuntă de Vis.

Te voi ghida pas cu pas în tot procesul organizării nunții, ca să ai cea mai frumoasă zi din viața voastră și amintiri de neuitat.

Profită de oportunitatea pe care ți-o pun acum la dispoziție și descoperă puterea unui curs complet de organizarea nunții, din partea unui expert.

Îți arăt cum să îți organizezi nunta de la A la Z, ca să aplici tot ceea ce te învăț cu ușurință și entuziasm. Chiar poți face asta și o poți face bine. Trebuie doar să începi.

Până data viitoare, îți urez spor la pregătiri!

P.S. Nu uita, dacă ai orice fel de întrebare și nelămuriri despre organizarea nunții, te rog să îmi scrii cu un reply la acest mesaj.

Îți voi răspunde în cel mai scurt timp, ca să poți avea nunta de vis.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții