Draga Mea,

Atmosfera nunții este pur și simplu stilul nunții tale. Este senzația generală și aspectul pe care dorești să-l generezi în ziua cea mare.

De la cele mai mici detalii, cum ar fi locațiile, până la locul de desfășurare, ținuta și culorile, fiecare decizie de planificare pe care o iei va avea un impact asupra aspectului și vibrației zilei tale.

Alegerea mai întâi a atmosferei ușurează mult restul deciziilor de nuntă.

A avea o imagine clară a atmosferei de nuntă este utilă și vânzătorilor tăi… deoarece le oferă un ghid clar cu care să lucreze, astfel încât să te poată ajuta să-ți aduci viziunea la viață.

Acest sfat se aplică indiferent de locul unde îți faci nunta.

Există un milion de stiluri de nuntă din care să alegi… clasic, rustic, beachy, vintage, glamour, boem; lista continuă și continuă.

Ai putea chiar să mergi cu o temă precum cea a anilor 70, un tărâm al minunilor de iarnă sau pur și simplu o întâlnire relaxantă de vară.

Sau, poate că există ceva care are o semnificație specială pentru tine și partenerul tău, cum ar fi un anumit film, hobby sau un loc în care ai fost în vacanță.

Cheia pentru a crea o atmosferă de nuntă memorabilă este o planificare atentă și o senzație de coeziune.

Aruncă o privire pe imaginile Pinterest sau vezi un profil Instagram perfect îngrijit pe nuntă și vei vedea că toate fotografiile au aceeași paletă de culori și aceeași temă generală, cel puțin într-un mod subtil.

Este o estetică plăcută!

Este nevoie de ceva muncă și planificare, dar rezultatul final este memorabil și plăcut ochiului.

Gândește-te la perioada anului…

Ar trebui să te gândești și la perioada din an pe care ai ales-o pentru ziua ta cea mare.

Nu trebuie să-ți alegi estetica în funcție de sezon, dar poate fi o cale distractivă.

O temă din țara minunilor de iarnă ar fi frumoasă în ianuarie. O temă rustică, sau de toamnă, ar fi perfectă în octombrie. Sau, poți folosi sezonul pentru a te ajuta să-ți determini alegerile de culoare, ținuta sau chiar meniul.

Dacă ți-ai pus deja inima într-un anumit loc, va trebui să iei în considerare acest lucru atunci când te decizi asupra atmosferei pe care o vrei.

Cele două trebuie să se completeze și să lucreze bine împreună.

Ia în considerare cu atenție decorul existent.

Vrei să ai nunta ta pe plajă sau într-o sală de bal elegantă cu candelabre gigantice? Acea sală de bal elegantă va fi mult mai potrivită pentru o atmosferă de nuntă formală decât pentru o recepție la modă cu tematică tropicală. Poate fi necesar să-ți ajustezi viziunea pentru a se potrivi locației alese.

Dacă ești o persoană super casual și relaxată în viața ta de zi cu zi, probabil că nu vrei să mergi pe o temă formală.

Rămâi fidelă cu tine și cu stilul tău personal, astfel încât să nu te uiți în urmă și să spui: „La ce mă gândeam atunci?”

Dacă tu și partenerul tău urmăriți cele mai recente tendințe, atunci, desigur, vei dori să încorporezi unele dintre cele mai noi tendințe de nuntă.

Dar dacă sunteți un cuplu mai tradițional și mai rezervat, rămâneți la ceea ce vă place! Te vei simți mai confortabil în ziua ta cea mare și atunci când vei privi în urmă încă îți vei iubi fotografiile.

Aruncă o privire prin casă și garderoba ta. Ce culori folosești? Îți plac culorile luminoase, pastelurile sau neutre? Preferi liniile curate sau modelele îndrăznețe? Stilul tău este mai rustic sau modern? Ai văzut ceva la nunta unui prieten care ți-a atras atenția? Uneori, luarea în considerare a lucrurilor pe care le iubești te poate ajuta să creezi o anumită atmosferă sau o estetică a nunții.

CE „TREBUIE SĂ AI” LA NUNTA TA?

Este ceva ce trebuie să ai la nunta ta? Ar putea fi o floare preferată. Dacă există ceva ce ți-ai imaginat întotdeauna să ai la nunta ta, acesta ar putea fi un punct de plecare excelent pentru a-ți alege estetica nunții.

NU EȘTI SIGURĂ DE UNDE SĂ ÎNCEPI?

Dacă încă nu ești sigură de unde să începeți și ce anume vă poate inspira… programul Nuntă de Vis este plin de idei creative, în care vei avea o mulțime de idei și sfaturi practice.

De asemenea, în programul Nuntă de Vis vei descoperi…

 • Tot ce trebuie să ai pentru o nuntă, inclusiv idei pentru organizarea nunții pas cu pas.
 • Cum să-ți alegi sala de nuntă.
 • Cum să-ți alegi tematica de nuntă.
 • Îți ofer un ghid complet ce conține pașii necesari pentru organizarea nunții.
 • Planificator nuntă. Îți ofer lista cu necesarul nunții.
 • Cum să faci planul sălii de nuntă.
 • Cum să faci alegerile corecte cu furnizorii de muzică pentru ca toți invitații să iasă la dans, chiar şi cei mai puţin curajoşi.
 • Cum să ai ringul de dans plin cu invitaţi care se distrează şi să nu stea prea mult pe afară (la fumat). Cum să iasă mulţi oameni la dans. Nu cred că îți dorești să vezi ringul de dans gol, că invitații stau doar la mese sau afară, sau să vezi doar o parte a invitațiilor că apar din când în când pe ringul de dans…
 • Ce elemente surpriză să ai la nuntă. Cum ai putea face petrecerea mai interesantă pentru ca invitaţii să nu se plictisească.
 • Alegerea unui moment artistic. În ce situaţii ai nevoie de un moment artistic şi când nu… ca să nu dai banii degeaba. Cum să aduci valoare mare nunţii.
 • Ce faci dacă naşii aduc un invitat special care nu vă place nici vouă că miri şi nici invitaţilor.
 • Recomandări invitat special.
 • Momente de distracţie unice, inedite și de neuitat care sunt amuzante, nu plictisesc invitaţii… chiar şi pentru cei mai în vârstă (unele chiar nu costă nimic).
 • Momente “cheie” ale unei petreceri de succes, care vor distra invitaţii şi îi vor scoate din rutina cu care aceștia au fost obişnuiţi pe la alte nunți.
 • Idei inovative cu care să înlocuiești furatul calsic al miresei.
 • Cum să faceţi din momentul prezentării tortului unul senzaţional, cu aplauze şi memorabil… care să fie o surpriză plăcută pentru invitaţi.
 • Cum faci să-ţi rămână mulţi invitaţi la nuntă după prezentarea tortului… pentru că de obicei se pleacă mai repede.
 • Idei drăguțe pentru momentul cu aruncatul buchetului.
 • Furatul miresei idei originale.
 • Cum faci să-ţi rămână mulţi invitaţi la nuntă după prezentarea tortului… pentru că de obicei se pleacă mai repede.
 • Planificare nuntă cu programul de la local care include ordinea obiceiurilor, începând cu primirea invitaţilor şi terminând cu aruncatul buchetului sau aruncatul jartierei dimineaţa… ca să nu omiteţi nimic dintr-o nuntă de vis.
 • Cum să te bucuri din plin de ziua nunții tale, cum să te distrezi la maxim și să te simți ca o prințesă… ca să nu regreți după că ți-ai irosit seara.
 • Ce faci dacă nu prea sunteți cu dansul… îți prezint soluții ingenioase și de efect, la care să vă distrați la cote maxime.

Află mai multe detalii pe butonul roz.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții