Odată ce ceremonia de nuntă începe, vei dori să ridici un pahar cu invitații tăi și să te bucuri de niște băuturi de sărbătoare.

Calcularea a cât de mult alcool să cumpărați pentru un meniu de bar de nuntă este o parte importantă a planificării nunții și am făcut-o ca acest proces să fie ușor pentru voi cu un calculator de alcool pentru nuntă.

În timp ce rămâneți în bugetul vostru de nuntă, nu dorești să rămâi fără băuturi alcoolice la jumătatea recepției de nuntă.

Indiferent dacă lucrezi cu un serviciu de bar profesionist sau aduci tu băuturile, există o mulțime de variabile de luat în considerare pentru a determina câte și ce tipuri de băuturi să serviți, inclusiv numărul de invitați, sezonul și stilul de nuntă.

Așadar, dacă vrei să știi ce băuturi să servești în funcție de stilul nunții voastre, categoria de invitați, numărul de invitați și sezon… descoperă mai multe aici.

Apasă pe butonul roz pentru mai multe detalii.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții