Draga mea,

Atunci când planificați o nuntă, una dintre cele mai importante și adesea stresante sarcini este aranjarea meselor invitaților.

Aceasta poate fi o sarcină dificilă, deoarece doriți să vă asigurați că oaspeții voștri sunt confortabili și se bucură de eveniment, luând în considerare și factori precum dinamica familiei, relațiile și aranjarea locurilor.

Iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când aranjezi mesele invitaților pentru nunta ta:

Dinamica familiei - Luați în considerare relațiile dintre oaspeții voștri și familiile lor atunci când aranjați mesele. Este important să păstrați membrii familiei uniți și să evitați eventualele conflicte sau situații incomode.

Aranjarea locurilor - Gândiți-vă la aranjamentele locurilor de la fiecare masă. De exemplu, este adesea o idee bună să plasați oaspeții mai în vârstă lângă partea din față a sălii, în timp ce oaspeții mai tineri pot fi așezați în spate.

Gruparea prietenilor - Dacă aveți oaspeți care sunt prieteni, dar nu neapărat familie, încercați să-i grupați la aceeași masă. Acest lucru va ajuta să vă asigurați că se distrează și se pot bucura de compania celuilalt.

Realizează o diagramă cu locurile - Pentru a evita confuzia și pentru a vă asigura că oaspeții sunt așezați la mesele corecte, furnizați o diagramă de locuri sau cartonașe pentru fiecare masă. Acest lucru va ajuta oaspeții să-și găsească locurile rapid și ușor.

Aranjarea meselor oaspeților poate fi o sarcină descurajantă, dar luând în considerare dinamica familiei, aranjarea scaunelor, gruparea prietenilor și alocarea unei mese de cap, vă puteți asigura că oaspeții voștri au o experiență confortabilă și plăcută.

Și nu uitați să furnizați o diagramă de locuri sau locații, pentru a le ușura oaspeților să-și găsească locurile.

Vrei tot programul de organizare a nunții?

Află mai multe detalii pe butonul de mai jos.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții