Florile de nuntă infuzează culoare, textură și personalitate în cele mai multe aspecte ale zilei nunții tale. De la alegerea buchetului de mireasă până la aranjamentele de masă, alegerile pot fi aparent nesfârșite.

Florile de mătase sunt o alegere uimitoare pentru cuplul care caută o opțiune mai durabilă. Deși sunt versiuni artificiale ale florilor naturale, florile de mătase pot arăta în întregime reale. Poți găsi aproape orice varietate de flori sub formă de mătase.

Cheia pentru alegerea celor mai bune flori de mătase este să te asiguri că versiunea din mătase imită îndeaproape ceea ce s-ar găsi în natură.

Un alt bonus? Vei avea opțiunea de a-ți păstra buchetul ca amintire pentru anii următori.

Crezi că aranjamentele florale din mătase ar putea fi cele mai potrivite pentru ziua nunții tale? Iată ce trebuie să știi…

Flori de mătase vs. Flori adevărate

Îți faci griji că un aranjament floral din mătase nu va arăta nici măcar aproape la fel de frumos ca unul creat cu flori adevărate?

Florile de mătase pot fi uimitoare și vin cu o listă lungă de alte beneficii.

Pentru multe cupluri, principalul stimulent ține de buget. Florile de mătase sunt întotdeauna în sezon, ceea ce înseamnă că vorbim de costuri stabile și mai previzibile.

Pentru a economisi și mai multe costuri, cuplurile au opțiunea de a-și închiria florile de mătase, în loc să le cumpere.

Alegerea din timp a florilor de nuntă de mătase va veni, de asemenea, cu avantajul suplimentar de a-ți vedea buchetul sau aranjamentele centrale înainte de ziua cea mare. În plus, nu există surprize din cauza lipsei de flori sau a problemelor de calitate. Acesta este un avantaj uriaș pentru cuplurile care sunt vizuale sau care își doresc liniștea de a ști ce vor primi.

Florile adevărate, din păcate, au o perioadă de valabilitate și, de obicei, vor fi aruncate după ziua nunții. În schimb, florile de mătase nu se vor ofili niciodată. Florile de mătase oferă o opțiune durabilă, fie că îți dorești să păstrezi buchetul pentru anii următori, fie că optezi pentru un program de închiriere și returnare. Oricum, acele flori pot fi reutilizate de mai multe ori.

Alegerea florilor proaspete de nuntă va veni întotdeauna cu o gamă largă de costuri. Deoarece florile de nuntă depind de sezonalitate și tipul de floare, prețul poate fluctua cu siguranță de la o lună la alta. Dar nu este neapărat cazul florilor de mătase.

În medie, cuplurile economisesc cu peste 60% cu închirierea florilor de mătase. Costurile sunt complet transparente și consecvente de la sezon la sezon, indiferent de locul sau momentul în care faceți nunta. Multe cupluri pot cheltui mii de lei pe flori proaspete pentru nunta lor. Însă, florile de mătase pot oferi economii semnificative de costuri, cu o cheltuială totală de aproximativ 2000 lei.

Calitatea mătăsurilor variază foarte mult de la un comerciant cu amănuntul la altul.

Îți dorești flori uimitoare la nunta ta? Înscrie-te în programul Nuntă de Vis, ca să descoperi cum să ai un buchet superb și texturat.

În cadrul programului Nuntă de Vis vei vescoperi cum să ai o atmosferă romantică la nunta ta, creată cu ajutorul aranjamentelor florale.

Dacă nu-ți dorești flori din mătase și le preferi pe cele naturale, te voi ajuta să descoperi cum să alegi flori superbe, texturate și rezistente… la care să nu aveți costuri mari.

Apasă pe butonul roz, ca să afli cum să-ți alegi cele mai superbe flori pentru înfrumusețarea nunții tale.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții