Machiajul este machiaj, nu-i așa? Îl porți pentru a-ți îmbunătăți aspectul! Deci, care este diferența dintre machiajul de nuntă și machiajul obișnuit?

Make-up artiștii care se ocupă de machiajul de mireasă, întâlnesc astfel de întrebări aproape în fiecare zi. Deci, este necesar să faci diferența dintre un machiaj de mireasă și cel obișnuit.

Diferența fundamentală între machiajul de mireasă și machiajul obișnuit

Nu îl porți în fiecare zi

Diferența de bază este că nu porți machiaj de mireasă în fiecare zi. Este exclusivist și îl porți doar în ziua nunții. Machiajul obișnuit poate fi purtat în fiecare zi, la serviciu, la o petrecere sau oriunde altundeva, cu excepția zilei nunții.

Este complex și consumator de timp

Machiajul de nuntă necesită mult timp pentru a fi finalizat, iar make-up artistul plănuiește design-ul și îl personalizează cu mult timp în avans… sau cel puțin așa ar trebui să facă! Mulți încă nu fac acest lucru, de aceea există multe mirese dezamăgite de rezultatul final.

Îndeplinirea cerințelor de mireasă este o provocare

Fiecare mireasă este diferită și are o imagine în minte înainte de a-și consulta tipul de machiaj cu make-up artistul. Reprezintă o provocare, mai ales atunci când tipul de machiaj nu li se potrivește atât de mult și aici sunt diferite machiaje de mireasă!

Implică o mulțime de complexități tehnice

Și pe plan tehnic, fardurile de mireasă includ utilizarea multor produse cosmetice și instrumente de machiaj pentru a crea efectul de frumusețe dorit. Există o mulțime de combinații încercate și testate prin care artistul trebuie să treacă pentru a se asigura că mireasa strălucește și pare specială. În afară de asta, costă mai mult decât machiajul obișnuit.

Așadar…

Principala diferență dintre machiajul de mireasă și cel obișnuit este că primul durează mult mai mult pentru a fi realizat și este un serviciu complet personalizat. De asemenea, se folosesc sau ar trebui să se folosească produse mult mai rezistente pentru ca totul să fie perfect.

La fel ca la coafură trebuie să faci proba machiajului, din timp… ca să alegi ceea ce ți se potrivește cel mai bine și ce produse rezistă cel mai bine.

Machiajul de mireasă trebuie făcut profesionist.

La cel mai bun make-up artist. Chiar dacă ți se pare mai scump.

Nu uita că…

Ce e scump e ieftin și ce e ieftin e scump.

Pentru că am fost la diverse persoane care m-au machiat și nu aveau produse profesionale… așa cum precizau ele.

Fie se dezlipea o geană falsă, fie mi se scurgea machiajul.

Recomandarea mea este… dacă ai nunta pe timp de vară, să începi să mergi la saloanele de make-up tot pe timp de vară și temperaturi ridicate, ca să testezi rezistența machiajului.

Ca să nu ai surprize după.

Într-adevăr este recomandat să ai la tine trusa de urgență.

Să zicem că ai lipiciul și prinzi geana falsă.

Dar la blending-ul făcut la ochi cum procedezi?

Pentru că e vorba de tehnică…

Trebuie să ai pensulele la tine, aceeași paletă de culori și să știi cum a făcut combinațiile. Altfel îți vei strica machiajul…

Dacă vrei să știi cum procedezi cu alegerea machiajului de mireasă și ce să-i ceri make-up artistului… înscrie-te în programul Nuntă de Vis.

Nu e suficient să-i arăți poze, pentru că am văzut că de cele mai multe ori nu se respectă poza… întrucât trăsăturile sunt diferite față de cele din poză, culoarea ochilor, dimensiunea ochilor etc.

Ziua nunții este mai specială decât oricare alta, iar miresele rămân agitate când vine vorba de machiaj de nuntă pentru că vor totul mai mult decât perfect.

Dacă vrei să știi mai multe despre ce stil de machiaj, ce culori și nuanțe ți se potrivesc… te invit în programul Nuntă de Vis.

Tot în programul Nuntă de Vis vei descoperi:

  • Cum să-ţi alegi un salon de machiaj și coafură, ca să nu ai surprize neplăcute chiar în ziua nunţii. Multe mirese regretă alegerea făcută chiar în ziua nunții. 

  • Cum să-ţi alegi machiajul ideal de mireasă care să te pună în valoare.

  • Cum să ai un machiaj perfect în ziua nunţii.

  • Ce fel de machiaj să porți.

  • Există o tehnică secretă de machiaj pentru a da foarte bine în poze, de care nimeni nu ți-a spus.

Pentru mai multe sfaturi practice de machiaj, frumusețe și organizarea completă a nunții, apasă pe butonul roz.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții