Indiferent la câte nunți ai mai participat sau de câte ori ai fost domnișoară de onoare, există unele lucruri despre care pur și simplu nu afli până în ziua nunții.

Vorbește cu oricine a trecut prin această experiență și îți va spune că ziua nunții trece extrem de repede. Vei fi atât de ocupată să treci de la un lucru la altul… încât nu-ți vei da seama când a trecut totul.

Poate știi deja că ai nevoie de o trusă de urgență (pentru orice eventualitate), că poate fi dificil să folosești baia în rochia de mireasă și că ar fi nevoie să ai un produs de îndepărtarea petelor.

Dar, în afară de logistică, există tone de momente intangibile, speciale, care compun ziua nunții în sine.

Iată 10 adevăruri despre ziua nunții despre care nimeni nu vorbește niciodată.

 1. Cu zece minute înainte de ceremonie este partea cea mai stresantă

  Timpul de așteptare… cele 10 minute sunt cele mai pline de anxietate pe care le vei avea vreodată. Și are sens – ești pe cale să iei o decizie care să-ți schimbe viața în fața tuturor oamenilor pe care îi iubești și la care ții cel mai mult. Amintește-ți doar că cealaltă jumătate a ta te așteaptă la sfârșitul călătoriei și vei avea o petrecere uriașă de sărbătorit (ca să nu mai vorbim de motivul pentru care ai spus „da” în primul rând).

 2. Ceremonia este cea mai bună parte

  Este ceva cu adevărat uimitor la ceremonia de nuntă. Tradițiile, jurămintele și toți membrii ai familiei și prietenii tăi vor face unul dintre cele mai speciale momente din viața ta. Sfatul meu? Trăiește fiecare moment! Îți vei dori ca aceste amintiri să dureze toată viața.

 3. Cu siguranță vei plânge

  Bine, acesta s-ar putea să nu fie un un secret – tot ce pot spune este că plânsul este practic inevitabil. Și, din moment ce știi deja că urmează câteva lacrimi de bucurie, cel mai bun lucru de făcut este să fii pregătită. Să ai câteva șervețele în apropiere și să te asiguri că porți un machiaj rezistent la apă și ai rimel și ruj la îndemână pentru retușuri rapide.

 4. O să te doară fața din cauza zâmbetului atât de mult

  În afară de miile de poze, vei zâmbi toată ziua pentru că va fi cea mai bună zi din toate timpurile. La urma urmei, te căsătorești cu cel mai bun prieten al tău! Literalmente nu există niciun motiv să te încrunți (chiar dacă plouă).

 5. Vei fi uimită de dragostea și sprijinul familiei și prietenilor tăi

  Toți au apărut dintr-un singur motiv: tu! Tu și viitorul tău soț veți primi toată atenția. Este posibil să nu poți nici măcar să mănânci la nuntă, din moment ce vei avea atât de mulți oameni cu care să vorbești și atât de multe fotografii de făcut.
 6. Îți vei dori puțin timp să stai singură

  De fapt, s-ar putea să fii atât de copleșită de emoție… încât s-ar putea să vrei să acorzi câteva momente doar pentru tine sau pentru voi doi. Unele dintre cele mai speciale minute ale zilei sunt puținele pe care le petreci singură, pregătindu-te pentru ceea ce va urma, sau împreună cu soțul tău.
 7. S-ar putea să fii puțin epuizată

  Să recunoaștem, nu vei dormi prea mult în noaptea dinaintea nunții. Vei prinsă între stresul locurilor la masă, o ceartă cu mama ta/soacra… sau va fi doar entuziasmul general pentru ziua care urmează… practic vei fi foarte lipsită de liniște. Sfat profesionist: corectorul de sub ochi va fi cel mai bun prieten al tău. Vezi cum poți gestiona certurile în mod profesionist, aici.

 8. Nu totul va decurge conform planului

  S-ar putea ca ceva să meargă prost. Cel mai bun sfat al meu este să continui și să încerci să te gândești la imaginea de ansamblu. Poți rezolva această problemă cu ușurință? Face o diferență enormă pe termen lung? Oaspeții tăi se mai distrează? Te distrezi? Dacă aceste întrebări te pun pe gânduri… vezi cum poți rezolva aceste lucruri aici.

 9. Cel mai magic moment va fi atunci când te aștepți mai puțin

  Cel mai special moment al nuții va fi ceva la care nu vă așteptați niciodată. Un minut sau două furate cu viitorul tău soț, o îmbrățișare din partea tatălui tău sau un discurs improvizat al colegei tale de cameră de la facultate ar putea ajunge să însemne tot universul pentru tine. Apasă aici, dacă îți dorești momente unice la nuntă.

 10. Te vei simți diferită

  Chiar dacă tu și cealaltă jumătate a ta cohabitați de ani de zile, odată ce vă căsătoriți legal, lucrurile se vor simți oficiale. S-ar putea să fie doar o schimbare ușoară sau s-ar putea simți ca o schimbare vizibilă, dar cu siguranță va părea adevărata – pentru că este!

Descoperă cum să-ți planifici ziua nunții pas cu pas și cum să ai momente unice la nuntă.

Apasă pe butonul roz pentru mai multe detalii.

cumsaorganizezinunta


Sunt expert în organizarea nunților, trainer, coach şi manager de proiect acreditat din 2013. Am un curs de coaching acreditat din 2015 și un doctorat în management din 2018.

Lorena

LASĂ UN MESAJ...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Urmează să te căsătorești?

Descarcă Gratuit Jurnalul Nunții